Doble grado derecho y ade opinion

Carlos iii universiteit van madrid engelse cursussen

«Ik hou ervan om grote dromen te hebben. Met de vaardigheden en ervaring die ik heb opgedaan met mijn dubbele graad, zou ik zelfs mijn eigen baas kunnen zijn!»Justine Jamarillo, Bachelor in Electrical and Computer Systems Engineering (Hons) en Bachelor in de Rechten
Aanvragers zullen niet worden toegelaten tot deze cursus alleen op basis van een VET kwalificatie.Deze cursus maakt gebruik van de gehele academische record als onderdeel van de selectie overwegingen.Alle aanvragers moeten voldoen aan de gelijkwaardigheid van de VCE onderwerp voorvereisten.
Niet-schoolverlatersAanvragers die een undergraduate degree gedeeltelijk hebben afgerond, moeten het equivalent van één semester voltijds studeren (minimaal 24 studiepunten) en maximaal twee jaar (96 studiepunten) van een erkende universitaire graad hebben afgerond; en een gemiddelde van onderscheiding of hoger hebben behaald over alle universitaire eenheden, ongeacht de studierichting. Het is belangrijk op te merken dat het behalen van een onderscheidinggemiddelde geen garantie is voor een succesvolle aanvraag. Het gemiddelde is een minimum toelatingscriterium om in aanmerking te komen voor toelating, en het gemiddelde zal dan de basis zijn voor de rangschikking van de kandidaten. De selectie is competitief wegens het beperkte aantal beschikbare plaatsen.Volledige studieloopbaanDeze opleiding gebruikt de volledige studieloopbaan als onderdeel van haar selectieoverwegingen.

Carlos iii universiteit van madrid

Deze dubbele graad leidt tot twee officiële bachelordiploma’s, aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs, en bereidt je voor op een succesvol beroepsleven in een zeer competitieve internationale omgeving.
De erkenning van 6 studiepunten zal worden gerangschikt op basis van de verschillende activiteiten die de student uitvoert gedurende zijn/haar graad. Ze zullen worden toegekend voor culturele activiteiten, sport, studentenvertegenwoordiging, solidariteit en samenwerking, en/of voor het bijwonen van een van de volgende onderwerpen: Mensenrechten en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Een programma dat tot doel heeft de praktische vorming van de studenten te bevorderen, onder voortdurend toezicht van het Departement Beroepsloopbanen van de Universiteit, het academisch departement dat overeenstemt met de graad en het bedrijf of de samenwerkende instelling waar de stages worden uitgevoerd. Wij geven advies bij de keuze van de stageplaats en zorgen voor de follow-up en begeleiding, altijd rekening houdend met de beroepsoriëntatie van elke student.

Icade graden

We bereiden studenten voor op besluitvormings- en leidinggevende functies in de bedrijfswereld. Het programma biedt een diepgaande en nabije kijk op de professionele realiteit. De lessen worden gegeven door docenten van wereldberoemde business schools.
U krijgt de kans om zomersessies bij te wonen aan de roemruchte University of California, Berkeley en studiepunten te verdienen. UC Berkeley is een van de beste universiteiten ter wereld. We hebben ook een exclusieve overeenkomst met UCLA.
Met een Bachelor’s Degree in Business Administration and Management, zult u gekwalificeerd zijn om verantwoordelijke posities in verschillende instellingen te houden. De Bachelor’s Degree in Business Administration and Management zal openen een breed scala aan kansen op werk.
Het onderwijzend personeel van de faculteit omvat gekwalificeerde professionals die momenteel werkzaam zijn in verschillende gebieden van de economie en de zakenwereld. Veel van de docenten zijn doctor in hun vakgebied en gespecialiseerd in onderzoek. We hebben ook het geluk dat we professionals in dienst hebben die studenten praktische en authentieke voorbeelden geven van de economische en sociale uitdagingen waarmee bedrijven in de echte wereld te maken hebben. Dit veelzijdige docententeam biedt dan ook gespecialiseerd onderwijs van hoge kwaliteit om de ondernemers en bedrijfsleiders van de toekomst voor te bereiden.

Internationale studies en economie

Deze graad, die op internationaal niveau zeer concurrerend is, kan tweetalig worden bestudeerd en heeft overeenkomsten met vooraanstaande Europese en Noord-Amerikaanse universiteiten om de internationale mobiliteit van studenten te bevorderen.
Deze studies omvatten alle inhoud die in beide graden afzonderlijk wordt onderwezen. Aan het einde van het programma ontvangen de studenten twee graden, een in rechten en een in bedrijfskunde, met alle professionele voordelen van dien.
In totaal komt 93,4 % van de afgestudeerden van deze universiteit het eerste jaar na het afronden van hun studie op de arbeidsmarkt terecht, volgens de XXIV Estudio de Inserción Profesional (Studie naar Beroepsplaatsing) van 2019.