Pasar libras a kilos

2 pond in kg

Profiteer van de voordelen van registratie!    Als geregistreerde gebruiker worden de conversies die u toevoegt aan ‘Uw favorieten’ opgeslagen in uw account zodat ze u overal volgen voor snelle toegang overal! Ook GPA-invoer en berekeningen. Je kan ook posten op onze forums, een profiel aanmaken, en meer!      Klik hier voor onze eenvoudige aanmeldingspagina
Metrische conversiecalculator van pond naar kilogramWelkom bij onze conversiecalculator van pond naar kilogram (lb naar kg). U kunt een waarde invoeren in de invoervelden voor ponden of kilo’s. Voor een beter begrip van het conversieproces voegen we stap voor stap en directe conversieformules toe. Als u een andere omrekening wilt uitvoeren, selecteert u tussen de vermelde eenheden voor massa / gewicht in het tabblad ‘Selecteren tussen andere eenheden voor massa / gewicht’ hieronder of gebruikt u de zoekbalk hierboven. Tip: Gebruik de verwisselknop om over te schakelen van het omrekenen van pounds naar kilogram naar pounds.pounds (lb) kilogram (kg) Voeg toe aan de favorieten van de site(niet aan de bladwijzers)Verwissel< == >1 lb = 0,45359237 kg 1 kg = 2,20462262 lb

20 pond in kg

Het pond is de naam van een aantal eenheden van massa, alle in de range van 300 tot 600 gram. Meestal verwijst het naar het avoirdupois pond (454 g), verdeeld in 16 avoirdupois ounces. Bekijk hier alle omrekeningen voor ponden.
De kilogram of kilogramme, (symbool: kg) is de SI-basiseenheid van massa. Het is gedefinieerd als zijnde gelijk aan de massa van het internationale prototype van de kilogram. Het is de enige SI-basiseenheid met een voorvoegsel, en de enige SI-eenheid die nog gedefinieerd is in relatie tot een voorwerp in plaats van tot een fundamentele fysische eigenschap. Een kilogram komt overeen met 2,205 avoirdupois pounds in het Imperiale stelsel dat in de Verenigde Staten wordt gebruikt. Bekijk hier alle conversies voor kilogrammen.

5 pond in kg

Het pond (afkorting: lb) is een eenheid van massa of gewicht in een aantal verschillende systemen, waaronder Engelse eenheden, Imperiale eenheden, en United States customary eenheden. De grootte kan van systeem tot systeem verschillen. Het meest gebruikte pond is tegenwoordig het internationale avoirdupois pond. Het internationale avoirdupois pond is gelijk aan precies 453,59237 gram. De definitie van het internationale pond werd in 1958 overeengekomen door de Verenigde Staten en de landen van het Gemenebest van Naties. In het Verenigd Koninkrijk werd het gebruik van het internationale pond ingevoerd in de Weights and Measures Act van 1963. Een avoirdupois pond is gelijk aan 16 avoirdupois ounces en aan precies 7.000 grains.

Pond naar gram

Zowel pounds (lbs) als kilogrammen (kg) worden gebruikt om gewicht of massa te meten. Pounds zijn een imperiale eenheid die meestal in Amerika wordt gebruikt, terwijl kilogrammen een metrische eenheid zijn die vaak in Europese landen wordt gebruikt. Merk op dat 1 pond gelijk is aan 0,454 kilogram en dat 1 kilogram gelijk is aan 2,2046 pond. Er zijn verschillende manieren om gemakkelijk tussen de twee eenheden om te rekenen.
Artikel Samenvatting Om ponden om te rekenen naar kilogrammen, kun je de standaardvergelijking gebruiken door het aantal ponden te delen door 2,2046 om de kilogrammen te berekenen. Gebruik een rekenmachine om het jezelf gemakkelijk te maken! Je kunt ook het aantal ponden vermenigvuldigen met 0,45, wat je ook het aantal kilo’s oplevert. Welke methode je ook gebruikt, zorg ervoor dat je je antwoord afrondt op het honderdste cijfer. Als je antwoord bijvoorbeeld 22,67985 is, moet je dat afronden op 22,68 kilogram. Voor tips over het omrekenen van kilo’s naar ponden, lees verder!